Exposició Europa Fortalesa, al Palau Robert, recull a través de la fotografia les principals rutes migratòries europees.

Podeu veure l’exposició fins el 5 de març: Europa Fortalesa’ (Palau Robert), una exposició que recull a través de la fotografia les principals rutes migratòries europees.

Sí, Europa s’està convertint en una fortalesa. S’estan construint murs, entre Polònia i Bielorússia, entre Lituània i Bielorússia, entre Grècia i Turquia, entre Macedònia i Sèrbia, entre Hongria i Sèrbia. Per protegir Europa, els països cada cop posen més traves a les persones que volen entrar a la nostra festa europea. Ara inclús subcontractem el control migratori en països de trànsit com Marroc o els estats fronterers d’Europa. Els països com Líbia, Marroc o Algèria utilitzen la immigració per subornar als països europeus. Si aquest no accepten, et poden enviar 3.000 refugiats a la tanca l’endemà. Ens venen que el problema són les màfies, però les verdaderes màfies són els governs, que fan servir els refugiats com una moneda de canvi. Hi ha una extrema repressió contra els refugiats, que fins i tot provoca morts, com va passar a Melilla aquest passat juliol.

https://www.nuvol.com/pantalles/sergi-camara-no-sabem-mai-quan-ens-podem-convertir-en-refugiats-307338?utm_source=SUBSCRIPTORS+DE+LA+NEWSLETTER&utm_campaign=b37b708bbb-EMAIL_CAMPAIGN_2020_01_31_08_48_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_b03a8deaed-b37b708bbb-186312233

Compartir a les Xarxes Socials
Facebook
Twitter
Email
Print

Deixa un comentari