Menors que han migrat sols explicaran divendres 8 d’octubre 2021 la seva experiència a 250 joves

 

El pròxim divendres 8 d’octubre de 2021 el TERRA GOLLUT Film Festival tornarà a fer una de les activitats més especials del certamen. Es tracta de la taula rodona, que també inclou la projecció de films, que compartiran una quinzena de joves que han migrat en solitari del seu país essent menors d’edat i, per tant, deixant enrere a la seva família i amics i el que això suposa. Aquests nois i noies, que també faran de jurat del certamen en la categoria de Premi dels Joves, explicaran la seva experiència al Teatre Comtal de Ripoll en dues sessions divendres al matí, on hi participaran les classes de 4rt d’ESO dels cinc centres de secundària de la comarca, amb prop de 250 alumnes.

 

El principal objectiu d’aquesta activitat és combatre el racisme en els joves i que aquests, puguin conèixer de primera mà quin ha estat el viatge físic i emocional d’aquests joves migrats.

 

La primera sessió es farà a les 9.30h del matí i la segona a les 11.30. Les dues sessions comptaran amb una presentació dels joves migrats, una taula rodona i la projecció dels curtmetratges Fatima i Els dies de no oblidarem, que es dóna el cas que estan fetes per joves migrats sols amb l’ajuda de cineastes.

 

Els nois i noies migrats passaran la resta de cap de setmana al Ripollès participant d’activitats del TERRA GOLLUT (projecció de curts a Planoles, visita a Vall de Núria, visita al Museu Etnogràfic de Ripoll, visita guiada als entorns dels Golluts de Ribes), fins que el dimarts 12 d’octubre assistiran a la clausura del festival i entrega de premis del certamen. Ells seran els encarregats d’entregar el Premi dels Joves.

https://www.entrapolis.com/entradas/taula-rodona-joves-migrats-sols-projeccio-de-dies-que-no-oblidarem-fatima-teatre-cinema-comtal-de-ripoll?idU=3&utm_source=newsletter_153&utm_medium=email&utm_campaign=menors-que-han-migrat-sols-explicaran-la-seva-experiencia-a-250-joves-porgramacio-pont-del-pilar-terra-gollut-film-festival

Compartir a les Xarxes Socials
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en email
Email
Compartició en print
Print

Deixa un comentari