8. Vacances estiu 2018

 

Espai Interacció 8. Me’n vaig de vacances!

Però el Blog resta obert tot l’estiu. Podeu aprofitar per donar-hi una volta, llegir-lo sencer, llegir capítol darrera capítol, o passejar-vos-hi per aturar-vos en aquell espai que us sembli més atractiu o interessant.
És el relat de persones que deixaren Pedro Martínez a principis de la segona meitat del S. XX per instal·lar-se a Catalunya (Sabadell). Cada capítol té entitat pròpia, així que es poden llegir per separat.
En aquests moments en el Blog hi ha 16 capítols publicats. Comencen les històries en les primeres dècades del segle XX, passen per temps de la República, la Guerra civil i la crua postguerra, el retorn dels rics propietaris al poble per recuperar les propietats, el retorn de les persones represaliades després de la guerra, la vida al poble, la feina d’homes i dones, la cronologia de partida cap a Catalunya, la primera estada als Pirineus per treballar en la construcció de pantans i les grans centrals hidroelèctriques, i finalment el segon procés migratori cap a Sabadell.
L’últim capítol que he publicat tracta de la vida a les coves en la llera del riu Ripoll.
Quan torni de les vacances publicaré el capítols sobre el naixement i la construcció del barri de Torre-romeu.

FELIÇ ESTIU i BONES VACANCES

 

 

Compartir a les Xarxes Socials
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en email
Email
Compartició en print
Print

Deixa un comentari