Vacances 2020

Vacances malgrat tot

 

Però el Blog no tanca. Això vol dir que sigueu on sigueu. De vacances o treballant. A la muntanya, a mar o a la ciutat, quan tingueu una estona (si la calor no us ha vençut) podeu entrar-hi i fer-hi un vol. Molta estona, una estoneta, anar-lo descobrint, anar a aquells llocs que més us agraden si ja el coneixeu, aprofitar per rellegir els capítols de la recerca, el que vulgueu…

Ara en el Blog hi podeu trobar els 20 capítols de la recerca que va ser l’objecte del Blog. Però també les Notícies, els Documents i els Articles que sobre la temàtica de la immigració hi he anat penjant al llarg d’aquests anys ( el Blog l’obrí el novembre del 2017).

Dues son les últimes novetats. 1. L’apartat El llibre . Es tracta de totes les notícies sobre l’obra Andalucía y Catalunya. Dictadura y Emigración, que va publicar a l’inici del 2020 edicions Bellaterra.  La Teresa Maria Ortega i jo mateixa en som les autores. Hi havia d’anar publicant les presentacions que teníem previst fer i que la pandèmia del coronavirus ha impedit o ajornat. Si tot va bé, el més de setembre tindrem algun acte a Andalusia i a l’octubre a Barcelona i a Sabadell.

L’altre novetat és el projecte recentment començat: notes sobre novel·les que tractin el tema de les identitats lligat a les migracions o els exilis. Les podreu trobar dins la pestanya dels Articles.

Doncs això és tot, que passeu un bon agost amb molta salut!!!!

Compartir a les Xarxes Socials
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en email
Email
Compartició en print
Print

Deixa un comentari