Sant Jordi en confinament

Carta rebuda des de l’àmbit de Cultura de CCOO de Catalunya perquè faci una presentació del meu llibre:

Benvolguda,
Esperem que tu i tot el teu entorn us trobeu bé.
Des de l’àmbit de Cultura de CCOO de Catalunya, volem fer del nostre espai una plataforma participativa i creadora d’opinió cultural, i en aquests dies en què no ens podem trobar físicament estem potenciant la nostra presència a les xarxes socials.
Com bé saps, tenim un grup a Facebook, CCOOultura (https://www.facebook.com/groups/CCOOultura/), amb més de cinc-cents membres, i de cara al proper 23 d’abril també volem impulsar un perfil de Twitter.
Hem pensat fer-ho amb la campanya “Presenta el teu llibre”, per tal de donar a conèixer lectures, en concret la teva darrera publicació, als nostres seguidors i seguidores.
Ens agradaria comptar amb la teva participació, i per aquest motiu et demanem que ens facis arribar un vídeo presentant-nos el teu llibre. Com que suposem que ho gravaràs amb el mòbil, et donem algunes orientacions perquè et sigui fàcil col·laborar en aquesta campanya:
— La gravació ha de ser en horitzontal.
— No ha de durar més d’un minut.
— Si no tens micròfon, que seria l’opció ideal, pots gravar-ho en un lloc on hi hagi silenci absolut i allunyant-te una mica del mòbil.
— Hi ha d’haver una bona il·luminació: que no surti ni fosc ni cremat.
— El mòbil ha d’estar en una posició estable per evitar possibles moviments.
— És aconsellable que, abans d’enviar-ho, comprovis si es veu i se sent bé.
Tot i que sembla que hi hagi molts requisits, en realitat és una tasca senzilla. Ens ho pots enviar fins al 22 d’abril al correu cultura@ccoo.cat.
Moltes gràcies per la teva col·laboració.
Cuida’t molt!

Rosa Sans Amenós
Directora

Compartir a les Xarxes Socials
Facebook
Twitter
Email
Print

Deixa un comentari