En el Dia Internacional dels Museus visita el Museu de la Immigració

El Dia Internacional dels Museus se celebra anualment cada 18 de maig des de 1977, seguint la 5a resolució de la XII Assemblea General del Consell Internacional de Museus celebrada a Moscou.

Des del Museu de la Immigració de Catalunya han preparat una exposició en aquest any any tan especial, i ens diuen el següent:

Amics i amigues del Mhic ens escriuen aquests dies, cartes, receptes, imatges, pensaments, records … Hem volgut crear una exposició virtual com a primera mostra de #PatrimonisConfinats. Aquest material ens ha mantingut ben lligats als nostres públics en temps de Coronavirus.
IN MEMORIAM
Dediquem aquesta exposició a totes les persones grans que ens han ajudat al llarg d’aquests anys a crear la nostra/seva col·lecció. Que han fet possible que el discurs del MhiC hagi estat divers, viu, ple de l’emoció de qui relata la seva experiència migratòria i ple d’alegria de qui fa un regal. Sabem que ha estat el col·lectiu més afectat per la pandèmia i no volem imaginar el nostre futur com a museu sense la seva imprescindible presència. Compartim amb ells el dolor, l’angoixa i el dol pels que ja no ens acompanyaran, i recordem als seus que el seu llegat migrant segueix més viu que mai al MhiC.

http://www.mhic.net/exposicio-virtual-corerspondencies-de-confinament/

Compartir a les Xarxes Socials
Facebook
Twitter
Email
Print

Deixa un comentari