24 de maig, ‘De Canàries a l’Egeo, el mar com a frontera. Fotoperiodisme i migració’ analitzarà la cobertura fotoperiodística d’aquesta tràgica realitat.

Els moviments de població a la frontera sud d’Europa transiten per algunes de les rutes migratòries més perilloses del món. És el cas del Mediterrani i la ruta Atlàntica, que s’han cobrat la vida de més de 30.000 persones des del 2014. I és que la falta de vies legals i segures no deixen cap altra opció als qui tracten de fugir dels conflictes, la violència i la pobresa que emprendre aquestes incertes travessies.

Per parlar-ne, la taula ‘EnfocAH: de Canàries a l’Egeo, el mar com a frontera. Fotoperiodisme i migració‘ analitzarà la cobertura fotoperiodística d’aquesta tràgica realitat. Serà el dimecres 24 de maig en el marc de l’exposició World Press Photo 2023 a Sevilla, a càrrec de la Fundació Cajasol.

La conversa oberta comptarà amb la participació de César Dezfuli, un dels guanyadors d’aquesta edició i autor d’un projecte de set anys fotografiant persones des del seu rescat fins a les seves vides posteriors al vell continent; Juan Medinafotògraf de l’agència Reuters i profund coneixedor de la ruta canària i del Mediterrani; Patricia Simónreportera especialitzada en relacions internacionals, drets humans i migracions; i Sonsoles Galindoresponsable de Producció Multimèdia de Metges Sense Fronteres.

També ‘Online’ a través de la pàgina web de la Fundació Cajasol 

 

Compartir a les Xarxes Socials
Facebook
Twitter
Email
Print

Deixa un comentari